Over ons | JBP team

Het JBP team

 

Team van vrijwilligers

JBP (JeroenBoschPlaza.com) is opgezet door een klein team van vrijwilligers met vele jaren professionele ervaring in kunst, geschiedenis, sociale media en Internet marketing. We hebben een ding gemeenschappelijk: we voelen ons zeer geïnspireerd door de middeleeuwse schilder Jheronimus Bosch.

 

Onze missie

In de zomer van 2015 hebben we onszelf een inspirerend doel gesteld: We zullen onze passie, expertise en brainpower bundelen om gezamenlijk JPB uit te bouwen tot het meest innovatieve globale online informatie portaal rondom Jheronimus Bosch. In het jaar 2016 wordt wereldwijd het vijfhonderdste sterfjaar van Bosch herdacht. JBP is ons kleine eerbetoon aan Bosch, een van de meest fascinerende, briljante en controversionele schilders in de geschiedenis van de mensheid.

Met vriendelijke groet,

Marcel, Petran, Eric en Lucas

 

Wij hebben jouw hulp nodig

Wil jij ons helpen om JBP verder uit te bouwen? Wij geloven in de kracht van globale 24/7 samenwerking en co-creatie. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers over de hele wereld die ons een handje willen helpen: historici, artiesten, kunsthistorici, kunstverzamelaars, social media experts, bloggers, galeriehouders, zakelijke netwerken, directeuren van musea etc.

Jouw hulp en creatieve ideeën zijn meer dan welkom.Neem contact met ons op via: info@jeroenboschplaza.com.

JBP-Gratis-download-150

Download nu gratis
standaardwerk over Bosch
door Dr. Lucas van Dijck

 

Jeroen Bosch Plaza whats newNieuw bij JBP

“JBP is de perfecte site om werk dat met Jeroen Bosch te maken heeft onder de aandacht van geïnteresseerden te krijgen. Hartelijk dank JBP voor alle hulp!”

Johanna Klein portrait

Johanna Klein
Abu Dhabi,
Verenigde Arabische Emiraten