JBP Community | Auteurs

Auteurs en Jheronimus Bosch

 

Overzicht van auteurs

Hieronder volgt een overzicht van auteurs die geïnspireerd zijn door Jheronimus Bosch. Klik op de foto en ga naar de JBP-Author profiles met gedetailleerde informatie over de auteurs en hun relatie tot Jheronimus Bosch.

 

Voor auteurs en uitgevers

Ben je auteur of uitgever? Wil je jouw boek(en) over Jheronimus Bosch op een slimme manier on-line promoten voor een gerichte doelgroep van lezers via JeroenBoschPlaza.com? Neem dan contact op via info@jeroenboschplaza.com.

Jeroen Savelkouls
Auteur

“Het valse paradijs. Kroniek van een moordenaar” is een roman over de leef- en ideeënwereld van Jheronimus Bosch. Bijna alle personages en gebeurtenissen in deze roman zijn gebaseerd op wetenschappelijke literatuur of archiefmateriaal.

Prof. dr. Larry Silver
Auteur en Kunsthistoricus

Farquhar professor kunstgeschiedenis aan de University of Pennsylvania en doceerde daarvoor aan Berkeley en Northwestern. Publiceerde verscheidene artikelen over Bosch, werkte mee aan boeken en tentoonstellingscatalogi over Bosch en in 2006 publiceerde hij de monografie Hieronymus Bosch.

« Eerste ‹ Vorige 1 2

“JBP is de perfecte site om werk dat met Jeroen Bosch te maken heeft onder de aandacht van geïnteresseerden te krijgen. Hartelijk dank JBP voor alle hulp!”

Johanna Klein portrait

Johanna Klein
Abu Dhabi,
Verenigde Arabische Emiraten

Jeroen Bosch Plaza whats newNieuw bij JBP